Uw broodjeszaak
in de Europese wijk

Zoekt u een goede broodjeszaak in Brussel, in het hart van de Europese wijk? In de T’Lunch verwelkomen wij u hartelijk en bereiden wij voor u een ruime waaier aan belegde broodjes en andere warme schotels. Ons grootste plezier? U een plezier doen!

Uw broodjeszaak

Véronique en Didier, de patroons, en Laetitia verwelkomen u en bieden u:

  • een hartelijk onthaal met de glimlach;
  • wifi-toegang;
  • een ruim gamma huisgemaakte bereidingen (gehaktballetjes, gepaneerde kip, tonijnsalade, vleessalade, gemarineerde kip, krabsalade, enz.);
  • de liefde van een goed klaargemaakte keuken;
  • de zorg om aan uw smaakwensen te voldoen.

Bij T’Lunch kunnen wij vanzelf de basis van elk van onze broodjes aanpassen om ze op uw smaakwensen af te stemmen.  

Catering

Salade, warme schotel of broodje, bij ons vindt u altijd uw zin! Laat u verrassen door onze specialiteiten en proef onze bereidingen ter plaatse of bij u. Profiteer van onze gratis leveringsdienst van broodjes. Meer nog, wij laten u genieten van een systeem met getrouwheidskaart waarmee u een korting van 2,50 euro op uw 13de broodje kunt bekomen. Een reden te meer om bij ons binnen te stappen!

Contacteer ons!

Wij verzoeken u vriendelijk om voor elke bestelling de snackbar uiterlijk voor 10.30 u te contacteren. Als u bovendien een broodjesmand voor een hoog aantal personen wenst te reserveren, dan raden wij u aan om ons de dag ervoor te contacteren. Wij zijn gevestigd in Brussel en u kunt ons per telefoon of via e-mail bereiken.