NEEM EEN LEKKERE PAUZE MET EEN WRAP OF EEN BROODJE IN BRUSSEL!

Is het middag en heeft u zin in een heerlijke wrap in Brussel? Dan verwelkomt het team van T’Lunch u met open armen. Kom onze heel uitgebreide snackkaart ontdekken in een gezellig kader. Al onze bereidingen zijn ook geschikt om mee te nemen.

Broodjes

In de T’Lunch is het broodje in al zijn vormen te vinden. Klassiek, panini of wrap, we voorzien ze van heel wat zelfgemaakt beleg en rauwkost. Elke week zetten we een bereiding in de kijker!

Catering

Breng variatie in uw smaakplezier en profiteer van onze ruime waaier aan bereide schotels. Salade, pasta of quiche: proef van onze met hart en ziel bereide gerechten. Wij maken er een erezaak van om voor u een heerlijke maaltijd te bereiden, zowel om ter plaatse te verorberen als om mee te nemen of om aan huis te leveren.  

Bedrijfsdiner

Organiseert u een vergadering of een werkdag en wenst u een simpele en gemakkelijke maaltijd te serveren? Dan kan een belegd broodje de oplossing bieden! Profiteer van ons aanbod in de lekkerbekkenmand met een selectie van koude bereidingen van onze kaart.

Leveringsdienst

In een straal van 500 meter kunnen wij uw broodje of eender welke andere keuze uit onze bereidingen leveren. Onze thuisbesteldienst is niet alleen gratis maar ook milieuvriendelijk. Hoe dat komt?  Omdat we te voet leveren!

De T’Lunch

Onze charmante broodjeszaak is gevestigd in de Europese wijk. U wordt er verwelkomd voor het ontbijt en het middagmaal. Wenst u uit het vuistje te eten of te genieten van een lange pauze? Bij ons wordt u altijd onthaald in een gezellige en gastvrije omgeving.

Contact

Onze snackbar is open van maandag tot vrijdag, van 7 u tot 15.30 u. In hartje Brussel opent T’Lunch graag zijn deuren voor al uw kleine trek en snacklust. Aarzel niet ons te contacteren. U kunt ons per telefoon of per mail bereiken via ons contactformulier.